Microsoft Access 2013

€59.99

By buying this product you can collect up to 599 Varsio Points. Your cart will total 599 points that can be converted into a voucher of €3.00.

Tax included
  • Voor 1 pc
  • Met Access 2013 maak je gemakkelijk database-apps
Quantity

Wat is er nieuw in Access 2013?

In één woord: de apps. Een Access-webapp is een nieuw type database dat u in Access maakt, en dat u vervolgens kunt gebruiken en met anderen kunt delen als een SharePoint-app in een webbrowser. Als u een app wilt maken, selecteert u gewoon het type gegevens dat u wilt bijhouden (contactpersonen, taken, projecten, enzovoort). Er wordt automatisch een databasestructuur gemaakt, compleet met weergaven waarin u gegevens kunt toevoegen en bewerken. De app bevat ingebouwde navigatiemogelijkheden en basisopdrachten, zodat u onmiddellijk aan de slag kunt.

Aan de slag met apps

Met uw SharePoint-server of Office 365-site als een host, kunt u een professionele database-app maken die in een browser kan worden geopend. In Access-apps wordt gebruikgemaakt van SQL Server voor de beste prestaties en de beste gegevensintegriteit. U kunt snel tabellen aan uw app toevoegen met vooraf ontworpen tabelsjablonen. Als u bijvoorbeeld taken wilt bijhouden, zoekt naar de sjabloon Taken en klikt u erop.

0125
7 Items

16 other products in the same category