Windows 7 Home Premium

€78.00

By buying this product you can collect up to 780 Varsio Points. Your cart will total 780 points that can be converted into a voucher of €3.90.

Tax included

Windows 7 Professional - Uitstekend geschikt voor thuis- of voor professioneel gebruik.

Quantity

Tijdelijk artikel: Slechts beperkte voorraad! 

Windows 7 Professional N is al jaren een betrouwbare Windows versie, voor zowel zakelijke gebruikers als enthousiaste thuisgebruikers. Wil jij niet overstappen naar de nieuwe interface van Windows 8, maar wil je wel een stabiele, snelle en betrouwbare Windows versie hebben? Windows 7 blijft voorlopig nog goed ondersteund worden door Microsoft. Uitgebreide ondersteuning blijft nog tot het jaar 2020! U hoeft dus niet bang te zijn een verlopen versie te kopen, u kunt er nog ruim vijf jaar mee door zonder zorgen!

Verbeterde taakbalk
Verbeterde taakbalk en voorbeelden op volledig scherm:
U gebruikt de taakbalk onderin uw scherm om programma's te starten en tussen open programma's te wisselen. In Windows 7 kunt u een programma aan de taakbalk vastmaken, zodat u er altijd gemakkelijk bij kunt. Daarnaast kunt u de afbeeldingen op de taakbalk verplaatsen door ze te verslepen. Ook hebben we de afbeeldingen aanzienlijk groter gemaakt, zodat ze gemakkelijker te gebruiken zijn. Houd uw cursor boven een afbeelding voor een miniatuurweergave van alle bestanden en vensters die in dat programma open staan. Als u uw cursor boven de miniatuurweergave houdt, kunt u het venster op uw volledige scherm bekijken. Als u de cursor niet meer boven de miniatuurweergave houdt, wordt de volledige weergave niet meer weergegeven.

Jump Lists
De Jump List-functie:
Dit is een handige manier om gemakkelijk bij de bestanden te kunnen waarmee u hebt gewerkt. Klik eenvoudig op de afbeelding op uw taakbalk om de bestanden te bekijken die u recentelijk hebt gebruikt. Dus als u met de rechtermuisknop op de Word-afbeelding klikt, worden uw meest recente Word-documenten weergegeven. U kunt ook andere bestanden bij de hand houden door ze toe te voegen aan de Jump List, zodat ze altijd worden weergegeven.
Voor sommige programma's kan de Jump List vooraf al worden ingevuld met veelvoorkomende taken. In de Jump List voor Windows Media Player wordt bijvoorbeeld een optie weergegeven om alle muziek af te spelen of verder te gaan met uw vorige afspeellijst. In de Jump List voor Internet Explorer vindt u vaakbezochte websites en websites die u recentelijk hebt bezocht.

Verbeteringen van het Bureaublad
Met Windows 7 kunt u gemakkelijker doen wat u altijd doet. Het is nu bijvoorbeeld gemakkelijker dan ooit om twee open vensters te vergelijken met Snaps. U hoeft het formaat van de openstaande vensters niet meer handmatig aan te passen-sleep eenvoudig een venster naar een van de buitenzijden van het scherm om het halve scherm te vullen. Als u aan allebei de zijden een venster plaatst, kunt u deze vensters gemakkelijker dan ooit vergelijken.
Als u alle gadgets op uw bureaublad wilt bekijken, plaatst u uw cursor in de rechterbenedenhoek van uw bureaublad. Als u dit doet, worden alle openstaande vensters transparant, waardoor uw bureaublad en alle gadgets die er op staan direct zichtbaar worden. Wilt u alle vensters sluiten, behalve één? Neem de bovenzijde van dat venster en schud het. Alle andere openstaande vensters worden geminimaliseerd op de taakbalk. Schud het venster nogmaals en alle vensters worden weer weergegeven.

Windows Search
Zoekt u iets op uw pc? Wat zegt uw instinct? Als u het internet veel gebruikt, zoekt u waarschijnlijk direct naar een zoekvak. Nu kunt u dingen op uw computer op dezelfde manier vinden. Bij Windows Vista hebben we Windows Search geïntroduceerd, waarmee u vrijwel alles op uw pc snel en gemakkelijk kunt vinden. Met Windows 7 zijn uw zoekresultaten relevanter en gemakkelijker te begrijpen.
Zoekt u een bestand, e-mail of toepassing? Hoewel u mappen en menu's eenvoudig kunt doorkijken, is er een snellere manier. Klik op de knop Start en onderaan het menu Start wordt een zoekvak weergegeven. Geef een woord op of een paar letters op van de naam of het bestand dat u zoekt en een georganiseerde lijst resultaten wordt weergegeven.
Windows 7 maakt gebruik van bibliotheken om alle inhoud van een bepaald soort op één plek weer te geven. U hebt bijvoorbeeld foto's op verschillende plaatsen op uw pc. Met uw fotobibliotheek kunt u eenvoudig door uw foto's bladeren en ze gebruiken.

Beter apparaatbeheer
Een van de mooie dingen van pc's is dat we zo veel verschillende apparaten kunnen gebruiken. In het verleden had u verschillende schermen nodig om verschillende soorten apparaten te beheren. Maar met Windows 7 gebruikt u een enkel Apparaten en printers-scherm om printers, telefoons en andere apparaten die u bij de hand hebt te verbinden, beheren en gebruiken.

HomeGroup
Met HomeGroup, een nieuwe functie in Windows 7, kunt u de computers bij u thuis eenvoudig verbinden. HomeGroup wordt automatisch ingesteld wanneer u de eerste pc met Windows 7 toevoegt aan uw thuisnetwerk. U kunt eenvoudig meer pc's met Windows 7 toevoegen aan de HomeGroup. U kunt precies opgeven wat u van elke pc wilt delen met alle pc's in de HomeGroup.

View Available Network (VAN)
Met Windows 7 kunt u eenvoudig en consistent verbinding maken met al uw netwerken en deze bekijken. U bent altijd slechts één muisklik verwijderd van beschikbare netwerken, waarbij het niet uitmaakt of dit een wifi-, mobiel breedband-, inbelverbinding of uw zakelijke VPN-verbinding is.

Windows XP Mode
Werk met 'oude' XP Software in een virtuele omgeving. (Deze functie vereist aparte downloads)

Inhoud:
1 x Windows 7 Professional N retail productlicentie
1 x Unieke download service Microsoft (keuze uit 32 of 64-bit)
Leverbaar in NL (standaard), UK, DE, FR.

Betaling
Betalen kan snel en gemakkelijk via PayPal of iDEAL.

Levering
Digitale levering altijd binnen 24 uur na ontvangst van betaling. Verzending per post is optioneel (+2,00 briefpostkosten + 5,00 .ISO installatie DVD per post). Briefzending wordt aangeraden voor klanten die liever niet willen of kunnen downloaden via onze download links. Voor snelle installatie raden we USB 3.0 sticks aan.

Voor dit artikel geldt OP = OP!

021

16 other products in the same category