comodo ssl

Beveiligde website met SSL-bescherming en DSS-PCI 3.0

Bij Varsio winkel je veilig met een officieel SSL-certificaat. Je herkent een veilige website aan het slotje, vaak links of rechts van het web-adres van je browser (links in Google Chrome en Firefox). Je maakt automatisch gebruik van deze beveiligde verbinding zodra je onze website bezoekt. Anderen krijgen dan niet de kans om mee te kijken met jouw verbinding. Je gegevens worden versleuteld over het internet verstuurd bij alle transacties die je bij ons doet. 

We gebruiken het SSL-certificaat van beveiligingsbedrijf Comodo. Het certificaat is verkregen via onze webhost Versio (Nederlandse organisatie). Voor meer informatie over SSL en Comodo kun je deze website bekijken: https://ssl.comodo.com/

Verder betaal je bij ons via het best beveiligde betaalplatform voor online betalingen. De betaalschermen zijn beveiligd met PCI-DSS Level 1, de hoogste beveiligingsgraad op het gebied van online betalen. Meer over het online betalen vind je verderop onder het kopje Mollie.

Thuiswinkel Waarborg

Trots lid van Thuiswinkel Waarborg

Veilig online shoppen

Varsio.nl is ook trots lid van Stichting Thuiswinkel.org. Dit keurmerk toont aan dat wij voldoen aan alle Nederlandse regelgeving omtrent de online verkoop van producten. Wij garanderen hiermee een veilige en betrouwbare website, veilige betalingen en goede consumentenbescherming. Varsio is uitgebreid getoetst op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Op deze manier weet je zeker dat je zaken doet met een betrouwbare partner.

De zekerheden van Thuiswinkel Waarborg:

 • Veilig betalen
 • Privacy gewaarborgd
 • Onafhankelijke geschillencommissie
 • Je weet bij wie je koopt
 • 14 dagen bedenktijd
 • Producten achteraf betalen
 • Ondersteund door de Consumentenbod

Je kunt ons lidmaatschap controleren op de website van Thuiswinkel Waarborg zelf. Voor vragen over dit waarborg, neem dan contact op met onze klantenservice of Thuiswinkel.org.

Webwinkelkeur

Gecontroleerd door Stichting WebwinkelKeur

Beoordeeld met een 9,3 gemiddeld

Varsio.nl is onafhankelijk gekeurd door Stichting WebwinkelKeur. Dit is een privaatrechtelijk keurmerk geregistreerd bij het BOIP onder registratienummer 0954254.

Dit keurmerk biedt meer transparantie en veiligheid in de markt van het online winkelen. Varsio wordt periodiek gecontroleerd of we voldoen aan wetgeving en belangrijke informatie op een duidelijke manier vermelden. Klanten kunnen ons beoordelen via een onafhankelijk beoordelingssysteem. Zo hebben wij: Gecontroleerde adresgegevens, contactinformatie, KvK gegevens, 14 dagen wettelijke bedenktijd, geld terug binnen 14 dagen, duidelijk vermelde prijzen, mogelijkheid om een geschil aan te maken bij Digidispuut, echte klantbeoordelingen en de gedragscode.

Waarom WebwinkelKeur:

 • Gecontroleerde adres- en contactgegevens
 • Duidelijk vermelde prijzen
 • Geschil via Digidispuut
 • Onafhankelijk beoordelingssysteem
 • 14 dagen bedenktijd en geld terug binnen 14 dagen

Voor meer informatie over het keurmerk bekijk dan WebWinkelKeur. Bekijk HIER onze klantbeoordelingen. Of wil je zelf een review schrijven?

Trustpilot

Sinds kort zijn we ook lid van het grootste Reviewplatform ter wereld - Trustpilot. Deze online community zorgt voor veiligheid dankzij de mogelijkheid om webwinkels wereldwijd te beoordelen. We zijn geclassificeerd met gemiddeld een 9,3 (april 2018), en dat is iets waar we zeker trots op zijn!

Bekijk HIER onze beoordelingen via Trustpilot.

paypal

Geverifiëerd door PayPal

Varsio is al jarenlang geverifiëerd PayPal zakelijk lid. Dit betekent dat wij geautoriseerd zijn om betalingen via PayPal te verrichten. Als je betaalt met PayPal, ontvang je dus automatisch de kopersbescherming waarmee je zeker weet dat je als consument goed beschermd bent. Voor meer informatie over de veiligheid van PayPal klik HIER.

Mollie payments

Betaalverwerker Mollie

Voor het verwerken van de betalingen maken wij gebruik van de Nederlandse betaalverwerker Mollie Payments. Mollie is een van de meest populaire online betaalverwerkers in Nederland. Je kunt eerst met hen contact opnemen alvorens je bij ons een bestelling plaatst. Zij kunnen je ook aangeven dat wij aangesloten zijn bij Mollie zonder betaalproblemen. Meer informatie over Mollie voor consumenten vind je hier: https://www.mollie.com/nl/consumers

Versio logo

Webhosting door Versio BV

Varsio wordt gehost door VERSIO en heeft haar servers in Nederland staan. Je gegevens staan dus niet op buitenlandse bodem. Versio maakt gebruik van de laatste technologieën om je gegevens veilig te houden. Daarnaast garanderen zij een goede uptime en snelle verwerking van de data. Indien je problemen ondervindt met deze website, neem dan graag contact met ons op via ons contactformulier.

-