Varsio logo


Wiezijnwij

Wie zijn wij

Varsio is sinds 2017 onderdeel van YorShop. YorShop bestaat al sinds 2014 in Nederland en is begonnen met het bieden van online ondersteuning en offline trainingen in soft- en hardware. Inmiddels is YorShop uitgegroeid tot een van de grootste online resellers van software en bedienen we maandelijks duizenden klanten. Varsio is een Nederlands merk en met Varsio.nl richten we ons dan ook op de Nederlandse markt. Binnenkort verschijnt Varsio ook als Belgische, Duitse, en Engelse versie. Zie verderop voor meer informatie over YorShop.


Onderscheidend

Onderscheidend

Met Varsio.nl hebben we nu een platform dat uitgebreider is dan YorShop omdat we directe leveringen aan kunnen bieden. Software kan aan zowel particulier- als zakelijke klanten worden verkocht, en indien je een Account hebt bij ons, ontvang je de productcode en de downloads in een overzichtelijke interface. Daarnaast bieden we je persoonlijke ondersteuning bij het maken van de juiste keuze in de tal van Office en Windows producten. Je kunt zeven dagen in de week met ons chatten via ons Intercom Live Chat systeem. Onze Live Chat is eenvoudig in gebruik en biedt een persoonlijke en gemakkelijke manier om met ons in contact te komen. Daarnaast kun je gesprekken op een later tijdstip nog eens rustig doorbladeren en als we niet direct reageren, kun je direct je bericht achterlaten. En natuurlijk bieden we je ook de mogelijkheid om ons te emailen of even te bellen tijdens kantooruren. Ook dat is onderdeel van onze service.


Directe levering

Directe levering

Met Varsio richten we ons op de prijsbewuste consument of organisatie die voor de laagste prijs ook nog eens een snelle levering verwacht. Daarom zijn bijna al onze producten digitaal leverbaar en binnen een dag geleverd. Na bestelling wordt de productcode onmiddellijk zichtbaar in je Account en ontvang je de code en installatie-instructies ook direct per email. Niet langer hoef je te wachten op handmatige leveringen of op een postzending. Direct na aanschaf installeren dus!


Varsio Punten

Varsio Punten

Daarnaast spaar bij bij Varsio ook nog eens Varsio Punten bij elke aankoop. Sparen gaat al snel, bij je volgende aankoop kun je al enkele Euro's korting ontvangen door je gespaarde tegoed. Bij je tweede bestelling kun je deze Punten direct laten omzetten tot een kortingscoupon!


Service

Service

Ook voor service zit je bij ons goed. Je kunt zeven dagen in de week gebruik maken van onze Live Chat, waarbij persoonlijk en vriendelijk contact de kern is. Wil je even iets vragen voor je aankoop, of heb je wat extra hulp nodig tijdens de installatie? Geen probleem. Het team van Varsio reageert snel en adequaat. Heb je een iets minder dringende vraag? Stuur ons dan gerust een email. Zie voor alle contactinformatie onze ''Contact'' pagina.


YorShop logo

Oorsprong

Oorsprong

YorShop, ooit begonnen als hobby op Marktplaats (2012). Nu een volwaardige webwinkel met maandelijks honderden klanten. Het verschil met vroeger? Dat is er niet. Ons doel is nog steeds om jou als klant blij te kunnen maken. We geven advies op maat, zonder poespas of dure marketingtermen.

YorShop is ontstaan vanuit de behoefte om goedkope software te kunnen aanschaffen, maar daarbij tegelijkertijd goede service te kunnen verkrijgen.

De webwinkel op Marktplaats had al snel een kleine kring vaste klanten die vanaf aankoopadvies tot en met installatie werden geholpen tot volle tevredenheid. Géén dure onderhoudscontracten, tijdelijke licenties, maar volop ondersteuning en begeleiding met de aangekochte software.

Visie

Visie

Wij geloven erin dat software niet duur hoeft te zijn. Met de scherpst mogelijke inkoopprijzen en persoonlijk contact proberen wij iedere bestelling een ervaring te creeëren die bij je blijft. Want je komt niet alleen voor de lage prijs bij ons, maar ook voor de persoonlijke hulp en technische kennis. Ook ná aanschaf.

YorShop gelooft in simpliciteit; een webshop hoeft niet allerlei toeters en bellen te hebben, als het maar werkt. Efficient, snel, maar ook plezierig. Vanuit dit oogpunt leveren we iedere bestelling zo snel mogelijk af met de snelst en meest veilige methodes van betaling.

Met dank aan onze groeiende kring van vaste klanten, hopen we jou ook een uitstekende ervaring te geven!

Binnenkort: www.varsio.be, www.varsio.de, www.varsio.co.uk.