Veilig direct betalen. Géén extra kosten bij een directe betaalmethode. Wel zo fijn.

Je kiest bij Varsio snel en gemakkelijk voor een betaalwijze. Of je nu liever via iDEAL, CreditCard betaalt, of zelfs achteraf wilt betalen. Ook zijn Belgische en Duitse klanten van harte welkom dankzij SOFORT, Bancontact, KBC/CBC, en Belfius. Hieronder een overzicht van alle manieren van betalen. De verwerkingstijd is in bijna alle gevallen direct en binnen 1 seconde al verwerkt. Je kunt dus met je digitale bestelling direct aan de slag!

In tegenstelling tot veel andere webwinkels rekenen wij géén transactiekosten voor een directe betaalmethode (iDEAL, CreditCard, etc). 

Betaalmethoden

 

iDEAL57x57 iDEAL (gratis)

Je kunt tijdens het bestelproces kiezen voor iDEAL. Met iDEAL betaalt je vanuit de online bankomgeving van je eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door de bank. Met iDEAL kun je betalen bij de 10 grootste banken van Nederland. Betalen gaat snel en gemakkelijk. Je wordt doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd om je gegevens in te vullen en om de betaling te autoriseren. Het bedrag en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, en worden na bevestiging direct van je bankrekening afgeschreven. De betaling is direct voltooid en je wordt teruggestuurd naar onze webshop. De verwerking hiervan gebeurt automatisch. Voor het betalen via iDEAL rekenen we geen extra kosten.

iDEAL ondersteunt de tien grootste banken van Nederland:ABN AMRO ASN Bank BunQ
ING Bank Knab Rabobank
RegioBank SNS Bank Triodos Bank
Van Lanschot    

 

 

PayPal PayPal (gratis)

PayPal is één van de meest populaire betaalmethoden ter wereld. Een voordeel is dat je gemakkelijk inlogt op je PayPal account en veilig overal ter wereld kunt betalen. Je hebt een PayPal account nodig met een gekoppelde rekening of voldoende saldo. De verwerking van deze betaalwijze is direct, waardoor je de bestelling razendsnel ontvangt. We rekenen op dit moment geen kosten om te betalen met PayPal. 

.

afterpay Achteraf betalen (gratis)

Tot €500,-

AfterPay voert voor Varsio het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Varsio achteraf betalen tot een bedrag van € 250,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van € 500,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.

Voor meer informatie over het betalen met AfterPay, bekijk dan deze pagina of neem contact op met onze klantenservice.

--

creditcardAmerican Express Creditcard (gratis)

Vanaf april 2017 is het ook mogelijk om met Creditcard te betalen bij Varsio. We accepteren de drie meest populaire creditcards: VISA, MasterCard, en American Express.  Het maakt niet uit of dit een Nederlandse kaart is of een buitenlandse kaart. Het betalen met een creditcard is gratis. Je betaalt dus géén extra transactiekosten voor je betaling. Voordelen van het betalen met een creditcard zijn de snelheid van verwerking (direct), geen e-dentifier nodig, en 100% veilig. De betaalsystemen voldoen aan de hoogste graad van beveiliging en wordt dagelijks getest. De betaling verloopt via onze betaalprovider Mollie Payments. Zij zorgen ervoor dat iedere transactie soepel en veilig verloopt. Je creditcardgegevens worden dan ook niet opgeslagen bij ons. We hebben alleen inzicht in het soort creditcard dat je gebruikt en de naam van de kaarthouder. Je Creditcard moet 3D-secure zijn wat betekent dat er een verificatiecode op je kaart moet staan en je kaart een PIN-code heeft.

.

Overboeking Handmatige Overboeking (gratis) 1-3 werkdagen

Je kunt bij Varsio ook betalen met een reguliere Overboeking per bank. Nadat je deze betaalmethode hebt gekozen bij het afrekenen, verschijnt het rekeningnummer van Mollie (onze betaalverwerker) en het betaalkenmerk in beeld. Hiermee kun je de betaling overmaken. Je kunt deze betaalgegevens ook naar je eigen email adres laten verzenden zodat je ze later kunt gebruiken voor de betaling.


Let op: Voor een betaling via Overboeking heb je slechts een aantal dagen de tijd nadat je je bestelling hebt geplaatst. Hierna verloopt het betaalkenmerk. Indien je het bedrag na de einddatum overmaakt, zal Mollie het bedrag aan je terugstorten en is de bestelling niet afgerond. Je moet dan opnieuw de bestelling plaatsen. Of contacteer onze klantenservice zodat we je een nieuwe betaal-link kunnen toesturen. Voor meer informatie over SEPA-Overboekingen kun je deze pagina van Mollie bekijken.

--

--

bancontact Bancontact/MisterCash (gratis)

Belfius Belfius (gratis)

sofort SOFORT Banking (gratis)

KBC CBC KBC / CBC (gratis)

Betalen als Duitse of Belgische klant? Dat kan met Bancontact / MisterCash, of SOFORT Banking. Ook bieden we ondersteuning voor KBC/CBC en Belfius Direct. Uiteraard kun je ook gewoon met creditcard of PayPal betalen. We rekenen geen extra transactiekosten voor het kiezen van deze betaalmethoden.

Foreign customers

Do you wish to shop at Varsio.nl? No problem. We offer a wide arrange of payment methods. As a Belgian customer, we offer you Bancontact/Mistercash, KBC/CBC, or Belfius payments. You can pay safely with your own bank. Of course you can also choose to use a creditcard or PayPal for your payment.

Are you a German customer? We welcome you with open arms to shop at Varsio.nl. As a German customer, you will find a wide arrange of payment options. To name a few: SOFORT banking, PayPal, or Credit Card (MasterCard/VISA/American Express).

Mollie

Mollie (Payment Provider / Betaalverwerker)

Voor het verwerken van alle betalingen (met uitzondering van PayPal en AfterPay) hebben we gekozen voor de Nederlandse betaalverwerker Mollie. Mollie is een zeer populaire betaalverwerker die voor ons alle transacties veilig uitvoert. Je gegevens worden versleuteld verzonden via SSL (Secure Socket Layer) naar de server van Mollie en de betreffende bank. Betalen via Mollie is veilig omdat je rekeninggegevens altijd afgeschermd blijven tijdens de betaling. De Checkout pagina om af te rekenen is maximaal beveiligd. Je bevestigt de betaling op PCI-DSS level 1 gecertificeerde platformen en alle data die Mollie verwerkt wordt opgeslagen op Nederlandse servers in extreem beveiligde data centra. En Mollie voldoet aan de hoge eisen voor beveiliging, betrouwbaarheid en stabiliteit opgesteld door De Nederlandsche Bank. Wel zo veilig dus!

 
Waarom zie ik Mollie / STG MOLLIE PAYMENTS op mijn afschrift?

Mollie treedt voor Varsio op als betaalverwerker. Dat wil zeggen dat zij de betaling voor ons innen om het vervolgens aan ons uit te betalen. Mollie is dus de tussenpersoon als het aankomt op veilig en eenvoudig betalen. Een iDEAL betaling verloopt via je eigen bankomgeving,nadat je via Mollie bent doorgestuurd naar de juiste bank. Je ziet daarom Mollie op je betaalafschrift staan, naast VARSIO in de beschrijving.

Wat zijn de transactiekosten voor mijn order nu precies?

Wij rekenen geen extra transactiekosten voor je bestelling. Je komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. We geven duidelijk aan in je winkelwagen wat het eindtotaalbedrag is. Op de bestelpagina (stap 3) kun je de verzendkosten zien als die van toepassing zijn op jouw bestelling.

Waarom staat jullie rekeningnummer niet op de factuur?

Wij ontvangen geen directe betalingen op onze rekening omdat we gebruik maken van de Payment Provider Mollie. Mollie regelt voor ons alle directe transacties. Je kunt dus géén geld direct naar ons eigen rekeningnummer overmaken. Heb je de optie ''Overboeking'' gekozen? Dan zie je bij het bestellen op je scherm de betaalgegevens van Mollie met een betaalkenmerk. Noteer deze gegevens en gebruik ze om de betaling aan Mollie over te maken. Zorg ervoor dat het betaalkenmerk klopt, anders wordt het teruggeboekt. Zodra Mollie jouw betaling ontvangt, gaan wij over tot verzending van het product. Heb je gekozen voor AfterPay? Dan moet je het bedrag ook aan AfterPay zelf betalen, en niet aan ons. Je ontvangt enkele dagen na je bestelling een e-mail van AfterPay met een Betaaloverzicht. Je kunt dan online via iDEAL of handmatige overboeking de betaling voldoen.