Service is geen afdeling, maar een mentaliteit.

Wij willen je de mogelijkheid bieden om ons gemakkelijk en snel te kunnen bereiken. Ook vinden we het belangrijk dat je als klant niet lang hoeft te wachten op een reactie van ons. Daarom garanderen wij altijd binnen maximaal één werkdag te reageren.

Email Live Chat

Technische ondersteuning

Live Chat

service@varsio.nl

24-uur service 7 dagen per week

 

Rechtsonder in het scherm (chat button)

Ma-vr 08:00-18:00 uur (afhankelijk van drukte)

Technische ondersteuning (service@varsio.nl)

Heb je een aankoop gedaan en heb je hierbij technische ondersteuning nodig? Onze experts helpen je graag verder via ons email adres. Vaak reageren we al binnen enkele uren, dus je hoeft geen dagen te wachten op een reactie! 

Geef hierbij aan;

- Het ordernummer (indien van toepassing)

- Duidelijke (probleem)omschrijving

- Eventuele screenshots/schermafbeeldingen

- Hoe meer informatie je geeft, hoe sneller en efficiënter we deze kunnen behandelen.

Ontvang je een foutcode tijdens installatie van Office? Bekijk dan deze supportpagina van Microsoft.

 

 

Live Chat (rechtsonder in beeld)

Snelle vraag voordat je bestelt? Wil je iets weten over een betaalwijze of over de levertijd? Geen probleem. Kom nu nog sneller met ons in contact door gebruik te maken van onze Live Chat. Ons team reageert snel en adequaat. We kunnen ook je order bekijken, en eventuele aanpassingen voor je doorvoeren. De Live Chat is doorgaans overdag en in de avonduren beschikbaar. Wel zo makkelijk!

Veelgestelde vragen

Waarom een email sturen als ik een technische vraag heb?

Technische vragen vereisen soms veel aandacht en onderzoek voor we hier een goed antwoord op kunnen geven. Vooral op installatieproblemen of problemen met een bepaalde download moeten we eerst het probleem analyseren. Je kunt dan ook het beste je technische vraag stellen via onze klantenservice per email. We geven daarbij doorgaans binnen enkele uren al antwoord aan je, dus je hoeft zeker geen dagen lang te wachten zoals bij andere bedrijven. Voeg zoveel mogelijk relevante informatie toe aan je vraag, zodat we je sneller kunnen helpen. Geef ook het ordernummer van de bestelling aan ons door, zodat we de bestelling direct voor je kunnen nakijken.

Help, een bepaald Office programma werkt niet zoals ik het wil. Wat nu?

Wij leveren productcodes om Office of Windows mee te activeren. Wij leveren niet zelf de software en zijn ook niet de maker ervan. We willen je daarom vragen eerst zelf proberen het probleem op te lossen. We hebben in onze handleiding een Vraag & Antwoord opgesteld, waar zeer veel informatie te vinden is over wat onze klanten belangrijk vinden om te weten over de producten. Veel van de vragen of problemen die je tegenkomt zijn al eerder gesteld en opgelost door anderen. Vooral de Support forums van Microsoft, maar ook via Google zijn er veel antwoorden te vinden. Let erop dat wij géén inhoudelijke support leveren voor inhoudelijke problemen zoals het instellen van je eigen email adressen, foutmeldingen als een Email account niet werkt, of als bepaalde documenten niet goed openen. Dit is geen probleem van de licentie, maar vaak een eigen instelling dat moet worden veranderd. Je kunt hiervoor iemand vragen uit je eigen omgeving met kennis van ICT, of een professioneel reparatie / ICT bedrijf voor inschakelen. Natuurlijk helpen wij je wel graag met de installatie, of als je een algemeen probleem hebt met Office.


 

Alle contactopties op een rij:Mail

service@varsio.nl

Voor alle productinformatie en -ondersteuning en technische support. We reageren binnen enkele uren op je email verzoek.

Twitter

@VarsioNL

Volg ons via Twitter en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en ander nieuws.

Facebook

fb.me/varsio

Like onze pagina op Facebook, maak kans op gratis producten en volg onze acties.

t

LIve Chat

Live Chat voor Sales & Ondersteuning

5 dagen in de week doorgaans van 10:00 - 18:00. Zijn we er niet? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Meestal al binnen enkele uren, maar in elk geval altijd binnen 24 uur.

Adres

Postadres
T.a.v. Varsio
Lisserdijk 322
2165 AB Lisserbroek (Let op: Géén bezoekadres, alleen schriftelijke communicatie).

 


Bedrijf

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie


Contactformulier

Wil je liever niet mailen en ons toch bereiken? Vul het formulier hier in en ontvang overdag binnen 24 uur inhoudelijk antwoord van onze klantenservice. Vermeld indien van toepassing je ordernummer en geef een duidelijke probleemomschrijving zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Afhankelijk van het type vraag (Verkoop of Technisch) ontvang je telefonisch of schriftelijk antwoord van ons.