Service is geen afdeling, maar een mentaliteit.

Wij willen je de mogelijkheid bieden om ons gemakkelijk en snel te kunnen bereiken. Ook vinden we het belangrijk dat je als klant niet lang hoeft te wachten op een reactie van ons. Daarom garanderen wij altijd binnen maximaal één werkdag te reageren.

Technische ondersteuning: klantenservice@varsio.nl

Stuur ons een email naar klantenservice@varsio.nlGeef hierbij je ordernummer, maar ook een uitgebreide beschrijving van het probleem. Ontvang je een bepaalde melding? Maak hier dan een screenshot van en voeg deze toe aan de email. Hoe meer informatie je geeft, hoe sneller en beter we op je kunnen reageren. Ontvang je een foutcode tijdens installatie van Office? Bekijk dan deze supportpagina van Microsoft.

Verkoop afdeling: 020 21 01 886 (van 10:00 - 18:00) Technische vraag? klantenservice@varsio.nl  

Zoek je product informatie, of heb je een vraag over onze betaalmethodes of leveringswijzen? Bel onze verkoop afdeling via 020 21 01 886. Zij kunnen je adviseren over al onze producten. Ook kun je ons uiteraard aanspreken via onze Chat rechtsonder in beeld. De Lice Chat kun je doorgaans gebruiken voor snelle vragen met betrekking tot een product of aankoop.

LET OP: Soms is de verkoopafdeling niet aanwezig, in dat geval vragen we je om je telefoonnummer achter te laten, zodat we je terug kunnen bellen. We bellen je altijd dezelfde dag nog terug! Heb je een technische vraag of probleem met je aankoop? Gebruik onze Technische support via klantenservice@varsio.nl. Geef zoveel mogelijk info over het probleem, zodat we ook snel contact met je kunnen opnemen.

Veelgestelde vragen

Waarom een email sturen als ik een technische vraag heb?

Technische vragen vereisen soms veel aandacht en onderzoek voor we hier een goed antwoord op kunnen geven. Vooral op installatieproblemen of problemen met een bepaalde download moeten we eerst het probleem analyseren. Je kunt dan ook het beste je technische vraag stellen via onze klantenservice per email. We geven daarbij doorgaans binnen enkele uren al antwoord aan je, dus je hoeft zeker geen dagen lang te wachten zoals bij andere bedrijven. Voeg zoveel mogelijk relevante informatie toe aan je vraag, zodat we je sneller kunnen helpen. Geef ook het ordernummer van de bestelling aan ons door, zodat we de bestelling direct voor je kunnen nakijken.

Help, een bepaald Office programma werkt niet zoals ik het wil. Wat nu?

Wij leveren productcodes om Office of Windows mee te activeren. Wij leveren niet zelf de software en zijn ook niet de maker ervan. We willen je daarom vragen eerst zelf proberen het probleem op te lossen. Veel van de vragen of problemen die je tegenkomt zijn al eerder gesteld en opgelost door anderen. Vooral de Support forums van Microsoft, maar ook via Google zijn er veel antwoorden te vinden. Let erop dat wij géén inhoudelijke support leveren voor inhoudelijke problemen zoals het instellen van je eigen email adressen, foutmeldingen als een Email account niet werkt, of als bepaalde documenten niet goed openen. Dit is geen probleem van de licentie, maar vaak een eigen instelling dat moet worden veranderd. Je kunt hiervoor iemand vragen uit je eigen omgeving met kennis van ICT, of een professioneel reparatie / ICT bedrijf voor inschakelen. Natuurlijk helpen wij je wel graag met de installatie, of als je een algemeen probleem hebt met Office.


 

ContactMail

verkoop@varsio.nl

Voor alle productinformatie, prijzen, speciale orders, zakelijke bestellingen, systeemvereisten, etc. We reageren binnen enkele uren op je email verzoek.

Mail

klantenservice@varsio.nl

Voor alle product-ondersteuning en technische support. We reageren binnen enkele uren op je email verzoek.

Twitter

@VarsioNL

Volg ons via Twitter en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en ander nieuws.

Facebook

fb.me/varsio

Like onze pagina op Facebook, maak kans op gratis producten en volg onze acties.

Telefonische verkooplijn

t

Verkoop afdeling: (020) 21 01 886 (Gebruik voor technische vragen: klantenservice@varsio.nl)

Buiten Nederland: +31 20 21 01 886 (Gebruik voor technische vragen: klantenservice@varsio.nl)

Maandag t/m vrijdag 10:00- 18:00. Lokaal tarief, géén extra belkosten.

Bij drukte of DagDeals zijn we vaak langer geopend. Je vindt de afwijkende actuele openingstijd van vandaag altijd rechtsboven op onze website.

LIve Chat

Live Chat voor Sales & Ondersteuning

7 dagen in de week doorgaans van 8:00 - 19:00. Zijn we er niet? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Meestal binnen een uur, maar in elk geval binnen 12 uur.

Postadres
T.a.v. Varsio
Lisserdijk 322
2165 AB Lisserbroek (Let op: Géén bezoekadres, alleen schriftelijke communicatie).

Nieuw: Live chat

Kom nu nog sneller met ons in contact door gebruik te maken van onze Live Chat. Vraagje voordat je bestelt? Wil je iets weten over een betaalwijze of over de levertijd? Geen probleem. Ons team reageert snel en adequaat. De Live Chat is doorgaans beschikbaar gedurende de dag en avond. Wel zo makkelijk!

 


Bedrijfsinformatie

Geregistreerde handelsnaam: YorShop + Varsio


Contactformulier

Of vul het formulier hier in, en ontvang overdag binnen 12 uur inhoudelijk antwoord van onze klantenservice. Vermeld indien van toepassing je ordernummer en geef een duidelijke probleemomschrijving zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.