Windows 10 Educatie

€ 19,99

Koop dit product en ontvang 199 Varsio Punten. Je hebt dan in totaal 199 punten op je account ter waarde van € 1,00.

Inclusief belasting
  • Geschikt voor 1 PC
  • Alleen bestemd voor studenten/medewerkers mbo, hbo en universiteitsinstellingen.
Aantal
Laatste items op voorraad

Studenten mogen goedkoper Windows 10 Educatie downloaden.

Microsoft Windows 10 upgrade is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Studenten en medewerkers van een onderwijsinstelling (mbo, hbo en universiteit) krijgen de mogelijkheid om Windows 10 Education via YorShop te bestellen.  Dit pakket bevat evenveel functies als Windows 10 Enterprise, de meest uitgebreide versie van Windows 10. Je kunt updaten naar Windows 10 als op je device Windows 7 of Microsoft Windows 8 staat.

Belangrijk om te weten: Zorg ervoor dat je al je andere software/programma's update voordat je Windows 10 installeert. Het kan zijn dat je huidige programma's niet compatible zijn met Microsoft Windows 10.  Als je applicaties al werkten op Windows 7 en 8, dan zullen ze waarschijnlijk ook werken op Windows 10. 


Waarom zou je kiezen voor Microsoft Windows 10 Education?

  • Windows 10 Education mag je blijven gebruiken zolang je verbonden bent aan een onderwijsinstelling
  • Je kunt de licentie op 1 apparaat gebruiken, je kunt zelf kiezen of je de licentie op een laptop, desktop of convertible zet
  • Meer mogelijkheden voor beveiliging, zoals bitlocker

Wat is er nieuw in Microsoft Windows 10 Education?

  • Lichter besturingssysteem waardoor het efficiënter is en soepeler loopt. Dit merk je bijvoorbeeld in de opstarttijd. Die is gemiddeld 5 seconden sneller.
  • Eén app voor alle versies. Je hoeft een app niet meer meerder keren aan te schaffen en je hebt overal beschikking over dezelfde informatie.
  • Je kunt upgraden naar Windows 10 zonder dat je daarbij al je instellingen kwijtraakt
  • De vertrouwde startknop in het startmenu is terug.
  • Microsoft Edge is de nieuwste browser van Microsoft. Door Windows 10 te installeren, kun je Microsoft Edge gaan gebruiken. Gebruik je liever Internet Explorer? Geen nood, Microsoft levert ook Internet Explorer 11 mee.

Privacysettings in Windows 10

Als je Windows 10 installeert met de aanbevolen standaardinstellingen, doe je concessies aan je privacy. Het is eenvoudig om betere instellingen te kiezen. Na de installatie van Windows 10 Education kun je heel eenvoudig de privacy-instellingen aanpassen door op de Start-knop te klikken en naar Instellingen te gaan. Dan krijg je een menu te zien en daar kies je voor Privacy.Als je het Privacy-menu opent, krijg je de mogelijkheid om je privacy-opties te wijzigen. Je ziet dat deze standaard alle opties aan heeft staan, maar deze kun je uitschakelen. Zo behoud je zelf de controle over je privacy.

Is jouw laptop geschikt voor Windows 10?

Microsoft stelt de volgende eisen aan een device:
Beschikt over Windows 7 SP1, Windows 8.1 of Windows Phone 8.1
Processor met minimaal 1 GHz (alleen 64-bit processor)
Werkgeheugen van minimaal 1 GB
16 GB vrije opslagruimte
Beeldscherm met een resolutie van minimaal 1024 x 600


Let op: Om Microsoft Windows 10 Education te mogen installeren en gebruiken moet je verbonden zijn aan een mbo-, hbo- of universiteits-instelling als zijnde student of medewerker. Hier kan op worden gecontroleerd en bij oneigenlijk gebruik kan de licentie-overeenkomst worden ontbonden. Ook dient er op de computer of laptop een legale, volledige of OEM-versie van (een voorgaande) Windows geïnstalleerd te zijn. Controleer voor de installatie of jouw laptop, tablet of pc geschikt is voor Windows 10. Om dit te controleren ga je in de Download Windows 10 app naar de Upgrade Advisor en klik je op 'Controleer je pc'. De applicatie controleert of jouw device geschikt is voor Windows 10 en of er eventuele problemen kunnen ontstaan.

051
6 stuks

16 andere producten in dezelfde categorie