Windows 10 Professional

Koop dit product en ontvang 229 Varsio Punten. Je hebt dan in totaal 229 punten op je account ter waarde van € 1,15.

€ 49,98
€ 22,99 54% korting
Inclusief belasting
 • §  Voor 1 apparaat (OEM)

  §  Geschikt voor schone, nieuwe installaties

  §  Leveringswijze: Digitaal of USB 3.0 (Kies tijdens afrekenen)

  §  Languages: English/Nederlands/Francais/Deutsch

Taalkeuze
 • Engels
 • Nederlands
Aantal
Binnen 1 minuut geleverd

Windows 10 Professional OEM licentie

Altijd direct downloadbaar via email + 'Mijn Account': productcode binnen 1 minuut geleverd!

Let op: Lees vooraf de Systeemvereisten. Technische kennis is vereist om dit product te installeren. Alleen geschikt voor nieuwe systemen. Je ontvangt géén Retail pakket. De digitale licentie wordt standaard per email verstuurd. Voor onze klanten die zelf niet kunnen of willen downloaden, bieden wij een extra service aan; het zelf aanmaken en leveren van de ISO installatie op een USB-stick of ISO DVD. Zoek je een Retail pakket voor upgrades? Klik dan hier.

Originele software, unieke productcodes.

Levering kan op 3 verschillende wijzen:

- Per email (Download per email of zelf downloaden via Microsoft) €0,00 - Directe levering

- Per ISO DVD (DVD per briefpost) €7,50 - 2-5 werkdagen voor verzending

- Per briefpost USB-stick (USB 3.0 installatie per briefpost) €12,50 - 2-5 werkdagen voor verzending


HOE TE KIEZEN: Tijdens het bestelproces maak je de keuze uit bovenstaande leveringswijze. Let op: de levertijd kan verschillen per verzendmethode. Standaard wordt de 64-bit versie geleverd. Wil je liever de 32-bit versie? Laat het ons vooraf even weten of geef dit aan bij 'Opmerkingen' op de bestelpagina. 

Verschil met RETAIL versie: Deze OEM licentie is NIET overdraagbaar in tegenstelling tot RETAIL. Met deze licentie kun je dus alleen opnieuw installeren op hetzelfde apparaat. 1 licentie per PC/laptop.

Geschikt voor schone / clean installaties op apparaten zonder aanwezig OS. Ook geschikt voor upgrades maar controleer dit VOORAF bij de fabrikant van je huidige apparaat. Het is niet met elk systeem mogelijk om te upgraden naar Windows 10 Professional als jouw huidige systeem (licentie) dat niet ondersteunt.

Beschrijving

Windows 10 gaat naadloos met je mee van het ene apparaat naar het andere. Het is snel en reageert onmiddellijk. Je krijgt zelfs gratis ondersteuning via chat of telefoon van echte mensen. Met Windows 10 is het makkelijker dan ooit om grootse dingen te verrichten.

Windows 10 combineert de Windows die je al zo goed kent en voegt daar fantastische verbeteringen aan toe waar je zeker van zult houden. Met technologieën zoals InstantGo kun je snel opstarten en doorgaan waar je gebleven was. En Windows 10 heeft meer ingebouwde veiligheidsfuncties dan ooit, om je te helpen beschermen tegen kwaadwillende software.

Stap nu over naar Windows 10, dé Windows versie die alle voorgaande edities voorbijstreeft. Sneller dan Windows 7, 8, en zelfs 8.1!

Zakelijke pasvorm

Aansluiting bij je domein. Je kunt verbinding tot stand brengen met het domein van je bedrijf of school of met Azure Active Directory voor het gebruik van netwerkbestanden, servers, printers en meer. 

Verbeterde codering.

Voeg extra beveiliging toe met BitLocker om te helpen bij het beveiligen van je gegevens met codering en beveiligingsbeheer. 

Extern inloggen.

Met Windows 10 log je in bij Extern bureaublad voor aanmelding bij en gebruik van je Pro-pc terwijl je thuis of onderweg bent. 

Virtuele machines.

Creëer en run virtuele machines met Hyper-V, zodat je meer dan één besturingssysteem tegelijkertijd op dezelfde pc kunt uitvoeren. 

Je apps in de Store.

Met Windows 10 maak je je eigen privé-appgedeelte in de Windows Store aan voor handige toegang tot bedrijfstoepassingen.

Multi-doen

Multi-task als een volleerde meester met de mogelijkheid om vier dingen tegelijk op je scherm te laten verschijnen. Wordt het te druk op je scherm? Creëer virtuele bureaubladen om meer ruimte te maken en werk alleen met die dingen die je nodig hebt. Plus, al je berichten en belangrijke instellingen worden verzameld op één makkelijk toegankelijk scherm.

Levering

Wij leveren direct uit voorraad. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je de productcode zowel per email alsmede onder 'Mijn Account' indien je een account hebt aangemaakt. Ook vind je de installatie-instructies en downloads terug onder ' Mijn Account' op onze website. De licentie ontvang je altijd digitaal, nooit per post.

LET OP:

Activeringscode 1 maand geldig na levering. Her-installaties worden niet ondersteund. Kies hiervoor de Retail variant (hier) Standaard wordt de 64-bit versie geleverd. Wil je toch liever de 32-bit versie? Mail dan diréct na aankoop je voorkeur door naar klantenservice@varsio.nl. Als de bestelling eenmaal is verzonden, kun je alleen na bijbetaling de 32-bit versie ontvangen.  • Keuze uit Nederlands en Engels, of een andere taal (Alle beschikbare talen zijn aanwezig, van Frans tot Deens, Chinees, etc.) Zoek je een Retail versie om je huidige systeem mee te upgraden? Kies dan deze versie.

M0049
3 stuks

VOORAF:

Deze code is geschikt voor nieuwe installaties, maar voor upgrades gelden er enkele beperkingen. Upgraden vanaf je huidige laptop werkt niet altijd, omdat je huidige productcode van je systeem géén upgrades naar Professional ondersteunt. Dit kun je vooraf controleren bij de fabrikant van je apparaat. Informeer bij de verkoper of fabrikant en vraag ''of de licentie gekoppeld zit aan het BIOS / moederbord''.  Wij garanderen alleen de werking van de licentie op nieuwe, schone systemen met de originele installatie ISO van Microsoft welke geleverd wordt bij installatie.

Voor sommige apparaten is het vereist om de Generieke Pro code eerst in te voeren: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T

Controleer dit VOOR aanschaf!

Standaard wordt de 64-bit versie geleverd. Indien je toch liever een 32-bit versie wilt ontvangen, dien je dit dezelfde dag aan ons door te geven via het opmerkingenveld dat je kunt invullen bij je bestelling. 

LET OP: Je ontvangt standaard de DIGITALE versie van ons (productcode + link per email). Wil je liever dat wij de installatie voor je aanmaken? Geen probleem. Kies dan voor ISO installatie DVD of een USB-stick bij je bestelling. je kunt dan direct aan de slag met de installatie zoals wij die leveren.

Wij geven GEEN garantie op installaties die niet origineel en niet exact dezelfde versie van Microsoft zijn (dat wil zeggen, aangepaste installaties, of andere versies). Dus géén Windows-N versie, Géén buitenlandse versies, Géén andere ISO's bij onofficiële plekken. Je kunt alleen installeren met de bijbehorende ISO installatie, of de officiële website van Microsoft zelf.

Vereisten

 • Vereiste processor

  1 GHz processor of sneller

 • Vereist geheugen

  2 GB RAM geheugen

 • Vereiste ruimte op de harde schijf

  Tot 20 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

 • Vereiste videokaart

  800 x 600 schermresolutie of hoger. DirectX® 9 grafische processor met WDDM-stuurprogramma

 • Vereiste connectiviteit

  Internettoegang (mogelijk worden kosten in rekening gebracht)

 • Overige systeemvereisten

  Voor sommige functies is een Microsoft-account nodig. Voor het bekijken van dvd's is afzonderlijke afspeelsoftware nodig

 • Extra systeemvereisten

  Je dient akkoord te gaan met de meegeleverde licentievoorwaarden, ook terug te vinden via microsoft.com/useterms

  • Één licentie geldig voor één enkele activatie (her-installeren / her-activeren niet ondersteund) • Standaard wordt de 64-bit versie geleverd. Wil je toch liever de 32-bit versie? Mail dan diréct (dezelfde dag) je voorkeur door naar klantenservice@varsio.nl. Als de bestelling eenmaal is verzonden, kun je alleen na bijbetaling de 32-bit versie ontvangen.  • Keuze uit Nederlands en Engels, of een andere taal (Alle beschikbare talen zijn aanwezig, van Frans tot Deens, Chinees, etc.)

  Licentievoorwaarden Varsio: BEKIJK HIER (PDF)

16 andere producten in dezelfde categorie