Office 365 ProPlus (5 jaar)

Koop dit product en ontvang 1431 Varsio Punten. Je hebt dan in totaal 1431 punten op je account ter waarde van € 7,16.

€ 179,00
€ 143,20 20% korting
Inclusief belasting

§  Geschikt voor Windows 10 + Mac 10.12/10.13, + iOS 10 + Android + Chrome OS + Windows S

§  Account voor 5 jaar voor 5 apparaten

§  32 en 64 bit geschikt

§  Leveringswijze: Digitaal (Direct in huis)

§  Alle talen beschikbaar

Aantal

Office 365 ProPlus voor Windows & Mac (Account).

5 jaar lang alle Office applicaties op 5 apparaten!

NU slechts €143,20 voor 5 jaar toegang met 5 apparaten.

Volledige versies van: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher (PC), Access (PC).Inclusief 1TB Onedrive. Dit product is alleen geschikt voor nieuwe installaties.Werkt NIET met verlengingen of bestaande Microsoft Accounts.

Dit product is geschikt voor: Windows, Mac, iPhone, iPad, Android. Je krijgt van ons een Account, waarmee je 5 installaties kunt uitvoeren. Je kunt deze aanbieding niet gebruiken met je eigen inloggegevens, maar je kunt uiteraard wel mailen via Outlook met de door jou geconfigureerde instellingen.

Office op al je apparaten

Ontvang 5 jaar lang altijd toegang tot de volledige versie van je vertrouwde Office-programma's, met gratis updates zolang het abonnement loopt.

Implementeren zoals jij het wilt

Implementeer Office 365 ProPlus on-premises met je eigen hulpprogramma‘s of met behulp van de Office 365-onlineservice en ontvang upgrades automatisch en probleemloos.

Office 365 ProPlus omvat:

 • 5-jaar abonnement vertrouwde Office-programma's
 • Altijd de volledige versies van: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher (pc), Access (pc), en Skype for Business (alleen voor gebruik met zakelijk Account).
 • Let op: Het is nog niet bekend wanneer dit pakket een upgrade krijgt naar Office 2019 versie.

Leg je ideeën vast op de manier die je het prettigst vindt: met een toetsenbord, pen of touchscreen.

Open PDF’s en bewerk alinea's, lijsten en tabellen zoals je dit ook doet in vertrouwde Word-documenten.

Houd opmerkingen in Word-documenten bij en markeer ze als gereed met de nieuwe antwoordknop.

Converteer je gegevens in maximaal twee stappen naar een diagram of tabel voor snellere analyses. Bekijk de gegevens vervolgens in verschillende indelingen.

Neem Excel-werkbladen, Visio-diagrammen, foto’s en vrijwel alle soorten bestanden op in je OneNote-notitieblokken.

Deel je PowerPoint-presentatie op het web door anderen een link te sturen.

Ontwerp je eigen marketingmateriaal dat aansluit bij je huisstijl en klanten.

Office op pc's, tablets en telefoons

De volledige Office-toepassingen nu op al je pc's, Macs, Windows-tablets, iPad®- en Android™-tablets en de meeste mobiele apparaten. Je ontvangt 1 Account waarmee je Office kunt installeren en gebruiken op vijf pc's of Macs, vijf tablets (Windows, iPad en Android) en vijf telefoons.

Plus deze online services

 • Eenvoudig bestanden opslaan en delen
 • Met OneDrive voor Bedrijven krijgt elke gebruiker 1 TB aan opslagcapaciteit in de cloud, toegankelijk vanaf elke locatie. Deel eenvoudig documenten met personen binnen en buiten je organisatie en bepaal wie een bestand kan bekijken en bewerken. 

Installatie & Leveringsvoorwaarden

Je ontvangt direct na het plaatsen van je bestelling een Office 365 account per email toegestuurd. Na het instellen van je eigen wachtwoord, heb je een 5-jarig abonnement op Office 365 ProPlus inclusief gratis updates en features.

LET OP: Je ontvangt dus een Account. Het is niet mogelijk om bestaande Office 365 abonnementen te verlengen, te upgraden en/of te downgraden met deze aankoop. Online opslag wordt gekoppeld aan het Office 365 account dat wij leveren. Je dient zelf hiervan het wachtwoord op te slaan en te onthouden. Wij kunnen deze niet voor je herstellen. Het is niet mogelijk om je Accountgegevens aan te passen. Het account zoals het wordt geleverd, is niet aanpasbaar op het wachtwoord na. Dit heeft geen inhoudelijke gevolgen voor het gebruik van de Office 365 desktop applicaties.

- Deze licentie is alleen bedoeld voor thuisgebruikers, intern gebruik, en studie.

- 1 Account voor 5 apparaten Office 365 Pro Plus

- Alleen voor nieuwe abonnementen (kan niet worden verlengd op je eigen Microsoft Account)

- Geschikt voor Windows PC, Mac, iOS, Android, Chrome OS en andere ondersteunende tablets.

- Account is niet-aanpasbaar. Je kunt niet verlengen of je eigen inlogpagina aanpassen op de portaal van Office. Wel krijg je voor deze haarscherpe prijs onbeperkt toegang tot alle Office applicaties zolang het abonnement loopt.

Office 365 ProPlus Account - 5 jaar Promo abonnement

O365-5j
6 stuks

 • Vereisten

  • Vereiste processor

   Pc: 1,6 gigahertz (GHz) of snellere x86- of x64-bits dual-core processor
   Mac: Intel processor

  • Vereist besturingssysteem

   Pc: Windows 10 of Windows Server 2016
   Mac: Mac OS X 10.12 of later (Altijd de twee meest recente versies worden ondersteund, controleer dit vooraf)
   iOS: Voor Office voor iPad® en iPhone® is iOS 10.0 of hoger vereist. Voor Office voor iPad Pro™ is iOS 10.0 of hoger vereist. Office wordt ondersteund op de twee meest recente versies van iOS. Wanneer er een nieuwe versie van iOS uitkomt, wordt de vereiste voor het besturingssysteem de op dat moment twee meest recente versies: de nieuwe versie van iOS en de vorige. 
   Android: Office voor Android kan worden geïnstalleerd op tablets en telefoons met Android KitKat 4.4 of een latere versie met een op ARM gebaseerde processor of een Intel x86-processor.

  • Vereist geheugen

   Pc: 2 GB RAM (32-bits); 4 GB RAM (64-bits) 
   Mac: 4 GB RAM

  • Vereiste ruimte op de harde schijf

   Pc: 4 GB beschikbare ruimte op de harde schijf 
   Mac: 10 GB HFS+ indeling van harde schijf

  • Vereist beeldscherm

   Pc: resolutie 1024 x 768 of hoger
   Mac: resolutie 1280 x 800 of hoger

  • Grafische weergave

   Grafische weergave Windows: Voor grafische hardwareversnelling is DirectX 9 of hoger vereist, met WDDM 2.0 of hoger voor Windows 10 (of WDDM 1.3 of hoger voor Windows 10 Fall Creators Update).

  • Multi-touch

   Een apparaat met touchscreentechnologie is vereist voor multi-touch-functionaliteit. Maar alle opties en functies zijn altijd beschikbaar bij gebruik van een toetsenbord, een muis of elk ander standaard of toegankelijk invoerapparaat. Merk op dat nieuwe touchscreenfuncties zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 8 of later.

  • Extra systeemvereisten

   Niet-commercieel gebruik.

   Voor internetfunctionaliteit is een internetverbinding noodzakelijk. 

   Niet geschikt voor verlengingen of gebruik op eigen Microsoft Account. Je ontvangt per email een Microsoft Account die gebruikt wordt voor 1TB online OneDrive opslag, online toegang tot Office, en offline- toegang tot alle Office 2016/2019 applicaties zoals Word, Excel, OneNote, PowerPoint 2016 etc.

   De productfunctionaliteit en grafische weergave kunnen verschillen, afhankelijk van jouw systeemconfiguratie. Voor sommige functies is extra of geavanceerde hardware of een serververbinding noodzakelijk.

  Geleverd als Account. Na eerste keer inloggen wordt gevraagd om het wachtwoord te wijzigen. Onthoud dit wachtwoord goed. Wij hebben geen toegang tot deze gegevens en kunnen niet meer herstellen. Geschikt voor activatie van 5 apparaten (tegelijkertijd).

16 andere producten in dezelfde categorie