Windows 10 Professional (Boxed versie)

€ 199,00

Koop dit product en ontvang 1990 Varsio Punten. Je hebt dan in totaal 1990 punten op je account ter waarde van € 9,95.

Inclusief belasting
  • §  Voor 1 apparaat (Boxed)

    §   Boxed versie / + USB 3.0

    §  Languages: Taal: (Boxed versie alleen UK/ENG)

Aantal
Niet op voorraad

Windows 10 Professional Boxed licentie

Productcode binnen 1 dag geleverd (per email + onder 'Mijn Account' op deze website)

Originele software, unieke productcodes.

Leveringswijze:

- Per briefpost UK Boxed verpakking (USB 3.0 installatie in retailverpakking per briefpost) + € 0,00

Let op: Wil je dit product samen bestellen met een Digitaal product? Maak dan twee aparte bestellingen aan.


HOE TE KIEZEN: Tijdens het bestelproce maak je de keuze uit bovenstaande leveringswijze. Let op: de levertijd kan verschillen per verzendmethode.

Geschikt voor schone / clean installaties op apparaten zonder aanwezig OS. Ook geschikt voor upgrades.

Beschrijving

Windows 10 gaat naadloos met je mee van het ene apparaat naar het andere. Het is snel en reageert onmiddellijk. Je krijgt zelfs gratis ondersteuning via chat of telefoon van echte mensen. Met Windows 10 is het makkelijker dan ooit om grootse dingen te verrichten.

Windows 10 combineert de Windows die je al zo goed kent en voegt daar fantastische verbeteringen aan toe waar je zeker van zult houden. Met technologieën zoals InstantGo kun je snel opstarten en doorgaan waar je gebleven was. En Windows 10 heeft meer ingebouwde veiligheidsfuncties dan ooit, om je te helpen beschermen tegen kwaadwillende software.

Stap nu over naar Windows 10, dé Windows versie die alle voorgaande edities voorbijstreeft. Sneller dan Windows 7, 8, en zelfs 8.1!

Zakelijke pasvorm

Aansluiting bij je domein. Je kunt verbinding tot stand brengen met het domein van je bedrijf of school of met Azure Active Directory voor het gebruik van netwerkbestanden, servers, printers en meer. 

Verbeterde codering.

Voeg extra beveiliging toe met BitLocker om te helpen bij het beveiligen van je gegevens met codering en beveiligingsbeheer. 

Extern inloggen.

Met Windows 10 log je in bij Extern bureaublad voor aanmelding bij en gebruik van je Pro-pc terwijl je thuis of onderweg bent. 

Virtuele machines.

Creëer en run virtuele machines met Hyper-V, zodat je meer dan één besturingssysteem tegelijkertijd op dezelfde pc kunt uitvoeren. 

Je apps in de Store.

Met Windows 10 maak je je eigen privé-appgedeelte in de Windows Store aan voor handige toegang tot bedrijfstoepassingen.

Multi-doen

Multi-task als een volleerde meester met de mogelijkheid om vier dingen tegelijk op je scherm te laten verschijnen. Wordt het te druk op je scherm? Creëer virtuele bureaubladen om meer ruimte te maken en werk alleen met die dingen die je nodig hebt. Plus, al je berichten en belangrijke instellingen worden verzameld op één makkelijk toegankelijk scherm.

Levering

Wij leveren direct uit voorraad. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je binnen 1-3 werkdagen de zending per PostNL Briefpost.

M0049-UCOA

16 andere producten in dezelfde categorie