Windows 10 Professional COA
  • Windows 10 Professional COA

Windows 10 Professional N-editie (COA)

Koop dit product en ontvang 636 Varsio Punten. Je hebt dan in totaal 636 punten op je account ter waarde van € 3,18.

€ 159,00
€ 63,60 60% korting
Inclusief belasting
  • §  Windows 10 Pro N voor 1 apparaat (COA)

    §  Tijdens bestellen keuze uit 2 verzendmethodem:  COA Licentiesticker of Licentiesticker + USB 3.0

    §  Languages: Taal: (Dutch / Nederlands)

Aantal

Windows 10 Professional N-editie COA licentie

Originele software, unieke productcodes.

Levering kan op 2 verschillende wijzen:

- Per briefpost alleen COA licentiesticker €2,50

- Per briefpost NL (alleen COA licentiesticker + USB 3.0 installatie per briefpost) + €25,00

Let op: Wil je dit product samen bestellen met een Digitaal product? Maak dan twee aparte bestellingen aan.


HOE TE KIEZEN: Tijdens het bestelproces maak je de keuze uit bovenstaande leveringswijze. Voeg eerst het product toe in je winkelwagentje en start het bestelproces.

Geschikt voor schone / clean installaties op apparaten zonder aanwezig OS. Ook geschikt voor upgrades.

Beschrijving

Windows 10 N-editie is een voor Europa ontwikkelde versie zonder voorgeïnstalleerde applicaties waaronder Windows Media Player, Skype, Voice Recorder, en sommige andere standaard Apps. Deze zijn individueel achteraf te downloaden.

LET OP: Deze N-editie is NIET compatibel met de 'gewone' Windows 10 installatie. Deze Windows 10 versie kun je hier downloaden: https://microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 

gaat naadloos met je mee van het ene apparaat naar het andere. Het is snel en reageert onmiddellijk. Je krijgt zelfs gratis ondersteuning via chat of telefoon van echte mensen. Met Windows 10 is het makkelijker dan ooit om grootse dingen te verrichten.

Windows 10 combineert de Windows die je al zo goed kent en voegt daar fantastische verbeteringen aan toe waar je zeker van zult houden. Met technologieën zoals InstantGo kun je snel opstarten en doorgaan waar je gebleven was. En Windows 10 heeft meer ingebouwde veiligheidsfuncties dan ooit, om je te helpen beschermen tegen kwaadwillende software.

Stap nu over naar Windows 10, dé Windows versie die alle voorgaande edities voorbijstreeft. Sneller dan Windows 7, 8, en zelfs 8.1!

Zakelijke pasvorm

Aansluiting bij je domein. Je kunt verbinding tot stand brengen met het domein van je bedrijf of school of met Azure Active Directory voor het gebruik van netwerkbestanden, servers, printers en meer. 

Verbeterde codering.

Voeg extra beveiliging toe met BitLocker om te helpen bij het beveiligen van je gegevens met codering en beveiligingsbeheer. 

Extern inloggen.

Met Windows 10 log je in bij Extern bureaublad voor aanmelding bij en gebruik van je Pro-pc terwijl je thuis of onderweg bent. 

Virtuele machines.

Creëer en run virtuele machines met Hyper-V, zodat je meer dan één besturingssysteem tegelijkertijd op dezelfde pc kunt uitvoeren. 

Je apps in de Store.

Met Windows 10 maak je je eigen privé-appgedeelte in de Windows Store aan voor handige toegang tot bedrijfstoepassingen.

Multi-doen

Multi-task als een volleerde meester met de mogelijkheid om vier dingen tegelijk op je scherm te laten verschijnen. Wordt het te druk op je scherm? Creëer virtuele bureaubladen om meer ruimte te maken en werk alleen met die dingen die je nodig hebt. Plus, al je berichten en belangrijke instellingen worden verzameld op één makkelijk toegankelijk scherm.

Levering

Wij leveren direct uit voorraad. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je binnen 1-3 werkdagen de zending per PostNL Briefpost. Je kunt bij het bestellen zelf kiezen tussen alleen een COA sticker (en digitale download van Windows 10 via de Microsoft website of onze website), of ook een USB installatie.

Waar staat de N- voor? 

De N-editie van Windows 10 is hetzelfde als de normale versie met als uitzondering de media-gerelateerde applicaties die niet zijn voorgeïnstalleerd. In deze versie is géén Windows Media Player voorgeïnstalleerd. Ook zijn bepaalde Apps niet geïnstalleerd zoals Muziek, Video, Voice Recorder en Skype. Deze kunt u achteraf wel apart downloaden.

M0083-UCOAN
6 stuks

16 andere producten in dezelfde categorie