Windows 10 Pro Retail

Koop dit product en ontvang 672 Varsio Punten. Je hebt dan in totaal 672 punten op je account ter waarde van € 3,36.

€ 269,00
€ 67,25 75% korting
Inclusief belasting
  • §  Voor 1 apparaat (Retail), overdraagbare licentie

    §  Geschikt voor schone, nieuwe installaties

    §  Leveringswijze: Digitaal/USB 3.0 (Kies tijdens afrekenen)

    §  Languages: English/Nederlands/Francais/Deutsch

Taalkeuze
  • Engels
  • Nederlands
Aantal
Laatste items op voorraad

Windows 10 Professional Retail licentie

Altijd direct downloadbaar via email + 'Mijn Account': productcode binnen 1 minuut geleverd!

Let op: Lees vooraf de Systeemvereisten. Technische kennis is vereist om dit product te installeren. Geschikt voor nieuwe systemen.

Originele software, unieke productcodes.

Levering kan op 3 verschillende wijzen:

- Per email (Download Service link per email of via Microsoft, 32 + 64 bit)

- Per briefpost USB-stick 64-bit (USB 3.0 installatie per briefpost) code altijd per email. Enkel USB-stick levering per briefpost. géén verpakking.


HOE TE KIEZEN: Tijdens het bestelproces maak je de keuze uit bovenstaande leveringswijze. Let op: de levertijd kan verschillen per verzendmethode. Code wordt altijd digitaal verzonden.

Verschil met OEM versie: Deze Retail licentie is wel overdraagbaar in tegenstelling tot OEM versie. Met deze licentie kun je dus ook opnieuw installeren op hetzelfde apparaat of op een nieuw apparaat. Je kunt nog steeds maar 1 licentie gelijktijdig activeren.

Geschikt voor schone / clean installaties op apparaten zonder aanwezig OS. Ook geschikt voor upgrades maar controleer dit VOORAF bij de fabrikant van je huidige apparaat. Het is niet met elk systeem mogelijk om te upgraden naar Windows 10 Professional als jouw huidige systeem (licentie) dat niet ondersteunt.

Beschrijving

Windows 10 gaat naadloos met je mee van het ene apparaat naar het andere. Het is snel en reageert onmiddellijk. Je krijgt zelfs gratis ondersteuning via chat of telefoon van echte mensen. Met Windows 10 is het makkelijker dan ooit om grootse dingen te verrichten.

Windows 10 combineert de Windows die je al zo goed kent en voegt daar fantastische verbeteringen aan toe waar je zeker van zult houden. Met technologieën zoals InstantGo kun je snel opstarten en doorgaan waar je gebleven was. En Windows 10 heeft meer ingebouwde veiligheidsfuncties dan ooit, om je te helpen beschermen tegen kwaadwillende software.

Stap nu over naar Windows 10, dé Windows versie die alle voorgaande edities voorbijstreeft. Sneller dan Windows 7, 8, en zelfs 8.1!

Zakelijke pasvorm

Aansluiting bij je domein. Je kunt verbinding tot stand brengen met het domein van je bedrijf of school of met Azure Active Directory voor het gebruik van netwerkbestanden, servers, printers en meer. 

Verbeterde codering.

Voeg extra beveiliging toe met BitLocker om te helpen bij het beveiligen van je gegevens met codering en beveiligingsbeheer. 

Extern inloggen.

Met Windows 10 log je in bij Extern bureaublad voor aanmelding bij en gebruik van je Pro-pc terwijl je thuis of onderweg bent. 

Virtuele machines.

Creëer en run virtuele machines met Hyper-V, zodat je meer dan één besturingssysteem tegelijkertijd op dezelfde pc kunt uitvoeren. 

Je apps in de Store.

Met Windows 10 maak je je eigen privé-appgedeelte in de Windows Store aan voor handige toegang tot bedrijfstoepassingen.

Multi-doen

Multi-task als een volleerde meester met de mogelijkheid om vier dingen tegelijk op je scherm te laten verschijnen. Wordt het te druk op je scherm? Creëer virtuele bureaubladen om meer ruimte te maken en werk alleen met die dingen die je nodig hebt. Plus, al je berichten en belangrijke instellingen worden verzameld op één makkelijk toegankelijk scherm.

Levering

Wij leveren direct uit voorraad. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je de productcode zowel per email alsmede onder 'Mijn Account' indien je een account hebt aangemaakt. Ook vind je de installatie-instructies en downloads terug onder ' Mijn Account' op onze website. De licentie ontvang je altijd digitaal, nooit per post.

M0049-R
11 stuks

16 andere producten in dezelfde categorie